FAQ

Vad är Setablett.com?

Setablett.com är en onlineapotek som är specialiserad på att sälja mediciner och hälsoprodukter på nätet. Vi är licensierade för att sälja mediciner i Sverige och arbetar bara med auktoriserade leverantörer.

Vad erbjuds på Setablett.com?

Vi erbjuder receptbelagda och receptfria mediciner, vitaminer och kosttillskott, komplementprodukter och andra hälsoprodukter från kända märken.

Hur kan jag beställa på Setablett.com?

Det är enkelt att beställa från Setablett.com – du behöver bara söka efter produkten du vill ha, välja en kvantitet och klicka på «lägg i kundvagnen», sedan gå till kassan och följa instruktionerna. Du kan också beställa via telefon eller e-post om du har några frågor.

Vilka betalningsalternativ finns på Setablett.com?

Vi accepterar betalningar med kreditkort (VISA och MasterCard), banköverföring och Klarna faktura samt betalningar via Swish och Paypal.

Vad är leveranstiden och kostnaden för en beställning?

Om du beställer före kl. 14.00 på en vardag skickar vi normalt dina varor samma dag från vårt lager i Sverige. Leveranstiderna varierar, men i allmänhet tar det 1-3 arbetsdagar från det att din beställning skickas ut. Kostnaden för frakt är 39 kr, men om du har en beställning på över 500 kr erbjuder vi gratis frakt.

Är det säkert att beställa från Setablett.com?

Ja, det är säkert att handla från Setablett.com, vi skyddar din personliga information och alla betalningar hanteras säkert. Vi arbetar bara med auktoriserade leverantörer och erbjuder mediciner och hälsoprodukter i enlighet med de svenska myndigheternas krav.

Vad gör jag om jag har en fråga eller ett problem med min beställning?

Om du har några frågor eller problem med din beställning kan du kontakta vår kundservice via telefon, e-post eller livechatt. Vi är tillgängliga för att hjälpa dig måndag till fredag 08.30-17.00.