Kontakter

Sjukhusbacken 10, 118 83 Stockholm, +46812361000

[email protected]


Setablett.com är ett svensk onlineapotek som erbjuder ett brett sortiment av läkemedel och hälsoprodukter för både människor och djur. Genom att erbjuda snabba och diskreta leveranser samt konkurrenskraftiga priser strävar setablett.com efter att göra det så enkelt och smidigt som möjligt för kunder att få tillgång till det de behöver för att bevara eller förbättra sin hälsa.

Här kan du hitta allt från receptbelagda mediciner till receptfria produkter som kosttillskott, hudvårdsprodukter och viktnedgångsmedel. Allting är kategoriserat på ett överskådligt och intuitivt sätt, vilket gör det lätt att hitta det du söker efter.

Setablett.com har ett professionellt team av apotekare och farmaceuter som kan svara på eventuella frågor och erbjuda rådgivning om exempelvis dosering och biverkningar. Kunderna kan även välja att hämta ut sina mediciner på setablett.coms fysiska apotek eller få dem levererade hem till dörren.

Alla produkter som säljs på setablett.com är 100% äkta och uppfyller höga standarder för kvalitet och säkerhet. Tack vare detta har setablett.com fått ett gott rykte och blivit ett populärt val för många som söker efter pålitliga och effektiva hälsoprodukter online.